بعد از انتشار خبر دیدار و مصافحه ظریف و اوباما ، موجی در رسانه های اصلاحاتی راه افتاد که اولاً آن را تصادفی دانستند و ثانیاً آن را خوب، مفید و قابل دفاع معرفی کردند ولی در پی انتقادات مبنایی که در خصوص این دیدار رخ داد فرافکنی نیز در دستور کار حامیان و عاشقان […]

zarif_obama1بعد از انتشار خبر دیدار و مصافحه ظریف و اوباما ، موجی در رسانه های اصلاحاتی راه افتاد که اولاً آن را تصادفی دانستند و ثانیاً آن را خوب، مفید و قابل دفاع معرفی کردند ولی در پی انتقادات مبنایی که در خصوص این دیدار رخ داد فرافکنی نیز در دستور کار حامیان و عاشقان رابطه ایران و آمریکا قرار گرفت که یکی از این موارد، قیاسی بود که با دیدار وزرای علوم ایران و اسراییل در دولت انجام شد که به استناد این دیدار، هم منتقدان مصافحه ظریف و اوباما را متهم به سیاسی کاری کردند و هم تلاش برای تطهیر ظریف و نجات وی از تیغ تیز منتقدان نمودند که در این رابطه خوب است ابتدا به این سوالات پاسخ دهند:

آیا آن زمان فردی از اصولگرایان به آن دیدار افتخار کرد؟! آیا از چند روز قبل روزنامه های حامی احمدی نژاد چنین دیداری را پیش بینی و پیشنهاد کرده بودند؟! آیا سایت ها و روزنامه های انقلابی ضمن تندترین برخوردها آن دیدار را در همان زمان محکوم نکردند؟! آیا وزیر علوم به صورت کامل از چگونگی حادث شدن این دیدار سخن نگفتند؟! آیا وزیر علوم این دیدار را تأیید کرد و به آن افتخار کرد و یا آن را ناشی از برنامه ریزی خرابکارانه برگزار کنندگان مراسم دانست؟! پاسخ این سوالات را در سه لینک زیر پیرامون موضع گیری یکی از نمایندگانی که به مصافحه ظریف و اوباما هم معترض بود، مشاهده کنید:

۱- مطلب تندو انتقادی سایت جهان خطاب به دکتر زاهدی وزیر علوم:

رمز گشایی از دیدار محرمانه وزیر ایرانی و وزیر رژیم صهیونیستی

vozaray-oloomدر بخشی از این متن می خوانیم: بر اساس این گزارش، زاهدی در دوران تصدی وزارت علوم با شرکت در اجلاس سزامی ۲۰۰۸ در کشور اردن بر خلاف قواعد و رسوم دیپلماتیک جمهوری اسلامی نه تنها با وزیر رژیم صهیونیستی در این اجلاس شرکت می کند بلکه به دور از چشم دوربین ها و اصحاب رسانه و در پشت درهای بسته با رالب (راغب) مجادله ، وزیر علوم وقت رژیم صهیونیستی همنشین می شود. هر چند تلاش های بسیاری برای رسانه ای نشدن این اتفاق انجام شد اما زمزمه سفارت زاهدی سایت جهان را بر آن داشت تا با انتشار عکس هایی از این دیدار مسئولان عالی دولت و مقامات دیپلماسی کشور را در انتخاب افراد آگاه به شئونات انقلاب اسلامی یاری کند. 
jahannews.com/vdcjhoem.uqextzsffu.html

۲- مصاحبه مهر با زاهدی وزیر علوم دولت نهم:

همه ناگفته‌های وزیر/ ماجرای دیدار با وزیراسرائیلی و نابغه ریاضی شدن

در بخشی از این مصاحبه می خوانیم: در تکذیبیه وزارت علوم تشریح کردیم که ماجرای آن عکس چه بوده است. ضمنا مسئول مربوطه از وزارت امور خارجه در همان اتاق و کنار من نشسته بود که در عکس منتشره صورت ایشان به صورت مات منتشر می شود که به خواننده این گونه القا شود گویی وزیر علوم خارج از چارچوبهای عرف دیپلماتیک عمل کرده است. (در توضیح وزارت علوم آمده است: در مورد عکس منتشر شده در برخی سایتها که صندلی وزیر علوم را در کنار صندلی وزیر علوم رژیم صهیونیستی نشان می دهد باید توضیح داد که با توجه به تاخیر نیم ساعته در شروع مراسم از مدعوین جهت پذیرایی دعوت شد. طرف ایرانی شرط حضور خود را در اتاق پذیرایی عدم حضور وزیر رژیم اشغالگر قدس اعلام نمود که طرف میزبان آن را پذیرفت. پس از ده دقیقه از حضور وزیر علوم فردی ناشناخته وارد اتاق شد که به علت نبود مبل خالی یک صندلی را در کنار مبلی که وزیر علوم نشسته بود قراردادند و آن فرد روی آن قرار گرفت. کمتر از دو دقیقه توسط همکاران وزارت امورخارجه معلوم شد که آن فرد وزیر رژیم صهیونیستی است که بلافاصله با یک اقدام انقلابی دیگر ضمن ترک محل پذیرایی اعتراض خود را به مسئولین تشریفات میزبان اعلام نمودیم. متاسفانه عکسهای منتشر در همان فاصله زمانی گرفته شده است.)
www.mehrnews.com/news/945402

۳- زاکانی بعد از تحقیقاتی که به عمل می آورد موضع گذشته اش را اصلاح می کند:

توضیحات زاکانی درباره عکس بحث برانگیز وزیر

در بخشی از توضیحات زاکانی مشاهده می کنیم که  اینطور می خوانیم: صرف گفته‌ی آقای زاهدی پس از تصویب طرح دو فوریتی سزامی در مجلس، یونسکو اقدام به برگزاری اجلاسی در اردن کرد که مجلس اهتمام داشت در این اجلاس شرکت کند، سفر آقای زاهدی به اردن در همین راستا بوده، البته پیش از انجام این سفر به دلیل پروتکل‌هایی که وجود دارد، از کشور برگزارکننده خواسته بود که نام کشور ایران در کنار رژیم غاصب اسراییل به ترتیب حروف الفبا قرار نگیرد، این موضوع شرط شرکت ایران در این اجلاس بوده است و طرف اردنی هم قول داده بود که این اتفاق نیفتد، اما در اتاق پذیرایی هنگامی که هیات ایرانی در آنجا حضور داشت، فردی که نه وزیر و نه نماینده‌ی وزارت امور خارجه او را نمی‌شناختند، وارد اتاق شده بود و پس از آنکه پرس و جو می‌کنند معلوم می‌شود که این فرد وزیر علوم رژیم صهیونیستی است، وزیر به محض مطلع شدن از این قضیه اعتراض کرده و اتاق را ترک می‌کند. ما معتقدیم این یک سناریوسازی بیش نبود که قصد داشت به وجهه‌ی جمهوری اسلامی آسیب بزند. 

https://www.tabnak.ir/fa/news/63230