روحانی (۱۳۹۵/۵/۳۱): « بازدید آمانو از پارچین یک بازدید تاریخی بود » درپاسخ به این جمله روحانی نظر شما را به چند مسئله جلب می نمایم: آمانو از این جهت که سال‌ها پرونده هسته‌ای ایران را با گزارشهای دوپهلویش به یک پرونده سیاسی تبدیل کرد و بارها اطلاعات محرمانه کشور را درز داد برای ما […]

بازدید آمانو از پارچینروحانی (۱۳۹۵/۵/۳۱):
« بازدید آمانو از پارچین یک بازدید تاریخی بود »

درپاسخ به این جمله روحانی نظر شما را به چند مسئله جلب می نمایم:

آمانو از این جهت که سال‌ها پرونده هسته‌ای ایران را با گزارشهای دوپهلویش به یک پرونده سیاسی تبدیل کرد و بارها اطلاعات محرمانه کشور را درز داد برای ما شناخته شده است.

وابستگی کامل اقتصادی آژانس انرژی اتمی به آمریکا و سوابق درز اطلاعات ایران از آژانس که حتی به ترور دانشمندان ما منجر شد، اثبات میکند این نهاد، رئیس و بازرسانش نمیتوانند محرم اسرار نظامی ما تلقی گردند.

وقتی رئیس سازمان ملل اعتراف میکند که تحت فشار، جنایات عربستان علیه کودکان یمنی را ندیده گرفته است، تصور بی‌طرفی و امین بودن نهادهای زیرمجموعه این سازمان واقعا مضحک است.

واقعیت این است که نظام بازرسی‌های گسترده از ایران این‌قدر برای دشمن جذاب بوده است که مسئولان آمریکایی و اسرائیلی از آن به عنوان یکی از بزرگترین امتیازات خود و به عنوان نقطه آسیب پذیری ایران در درگیری‌های احتمالی نام می‌برند!

امیدواریم دولت نخواهد بازدیدهای تاریخی‌تر از این را از اماکن نظامی و امنیتی رقم بزند! والا دولت با همین توجیه بازدید آمانو از پارچین می تواند حتی به بازدید اوباما و نتنیاهو از پارچین هم افتخار کند!

دولت با این نگرش میتواند به تحت نظارت قرار گرفتن شبکه بانکی کشور از سوی کارگروه اقدام مالی FATF نیز مفتخر باشد و از آن به عنوان تاریخی‌ترین نوع نظارت یاد کند!

در هر صورت آنچه که مشهود است، عدم حساسیت دولت در خصوص حفظ حریم اطلاعات حساس کشور است که این مسأله خطر نفوذ و آسیب‌های امنیتی، سایبری و تروریستی را افزایش میدهد.